helppo korvisohje

Miten korvikset tehdään, helppo korvisohje | Tutorial

Kärpässienikorvikset

Olet varmasti monta kertaa korviksia käyttäessä miettinyt, että olisi hauska tehdä korviksia ihan itse, mutta et tiedä mistä alkaa tai mitä kaikkia välineitä siihen hommaan tarvitset. Monelle saattaa olla korupiikkien käyttö ihan uusi ja vieras asia, mutta se ei ole ollenkaan niin vaikeaa kuin miltä alussa voi tuntua. Korupiikkien käyttö tuo ihan uusia ulottuvuuksia korujen tekoon ja tämän jälkeen osaatkin taiteilla erilaisia korviksia ja muita koruja ihan itse.

Miten korvikset tehdään

Tämä helppo korvisohje sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneet korujen tekemisestä tai haluaisivat aloittaa, mutta eivät tiedä miten korupiikkejä käytetään. Nämä korvikset ovat tosi helppo tehdä ja tästä on hyvä jatkaa koruharrastusta. Nyt voit nopeasti tehdä itsellesi tai vaikka lahjaksi korviksia erilaisista helmistä, yhdistele vaikka eri värisiä lasihelmiä. Valitse vain helmet lahjansaajan maun mukaan, paketoi nättiin pakettiin ja tadaa, persoonallinen ja taatusti uniikki lahja on valmis!

These cute mushroom earrings are easy to make.

Tarvikkeet:

  • Kärpässienen tai muun mallisia lamppuhelmiä
  • Korviskoukkuja
  • Pihdit
  • Korupiikkejä

Aloitetaan

Olen käyttänyt näissä korviksissa leikkureita ja pyörökärkisiä pihtejä. Materiaaleja löydät askartelukaupoista tai netistä erilaisista suomalaisista korutarvikekaupoista, joita löytyy kymmenittäin ellei enemmänkin. Jos tykkäät tilailla ulkomailta niin kokeile vaikka Etsyä tai Ebayta, muista kuitenkin varmistaa myyjältä, että korutarvikkeet ovat nikkelittömiä.

Ei haittaa vaikka korupiikit ovat tosi pitkiä, voit tarvittaessa lyhentää ne sopivan pituiseksi kuitenkin. Jos aloittelet koruharrastusta niin kannattaa ostaa aluksi satsi pitkiä korupiikkejä ettei sinulle jää lojumaan turhan panttina eri pituisia jos koruintoilu hyytyykin alkutekijöihin. =)

All you need is mushroom shaped lamp beads, earring hooks, pliers and eye pins.I have used here cutting pliers and round nose pliers.

Pujota korupiikki sienen läpi kuten kuvassa. On makuasia miten päin korupiikin laitat, voit myös pujottaa sen alhaalta ylöspäin. Jos korupiikki on liian pitkä kuten kuvassa näkyvä on, niin voit katkaista ylimääräisen osan leikkureilla. Muista jättää kuitenkin tarpeeksi pitkä pätkä, että saat käännettyä korupiikin pään lenkiksi. 1 cm on yleensä aika sopiva, mutta kokeilemalla opit mikä on hyvä pituus.

Thread the eye pin through the lamp bead as in the picture shown. It doesn’t matter which direction you add it, you can also thread it from down to up. It is just a matter of taste how it is used.  If the eye pin is too long, as in the pictured, cut shredders of the excess off. Remember to leave it long enough that you can reverse eye pin as a ring. 1 cm is usually sufficient, but you will learn it by trying.

Voit kääntää korupiikin pään renkaaksi pyöröpihtien avulla. Nyt molempien päiden pitäisi olla samannäköiset kuin kuvassa.

You can reverse the end of eye pin nicely with round nose pliers.  Now you should have both ends as shown in a picture above.

Avaa korvislukon rengas pihdeillä vähän auki.

Open the earring ring slightly with pliers.

Seuraavaksi pujota lamppuhelmi korvislukon renkaaseen ja purista kiinni pihdeillä. Nyt korvikset ovat valmiit, helppoa eikö totta?!

Next, put your lamp bead for earring ring and close it with pliers. Now your mushroom earrings are ready, quite easy and fast, isn’t it?!

Seuraavaksi voitkin kokeilla vaikka tätä ohjetta: Miten teet säädettävän kaulakorun, tee itse helpot korut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *