helppo korvisohje

Miten korvikset tehdään, helppo korvisohje

Kärpässienikorvikset

Tämä helppo korvisohje sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneet korujen tekemisestä tai haluaisivat aloittaa, mutta eivät tiedä miten korupiikkejä käytetään. Nämä korvikset ovat tosi helppo tehdä ja tästä on hyvä jatkaa koruharrastusta. Nyt voit nopeasti tehdä itsellesi tai vaikka lahjaksi korviksia erilaisista helmistä, yhdistele vaikka eri värisiä lasihelmiä. Valitse vain helmet lahjansaajan maun mukaan, paketoi nättiin pakettiin ja tadaa, persoonallinen ja taatusti uniikki lahja on valmis!

These cute mushroom earrings are easy to make.

Tarvitset korviksia varten varten kärpässienen mallisia lamppuhelmiä, korviskoukkuja, pihdit ja korupiikkejä. Olen käyttänyt näissä korviksissa leikkureita ja pyörökärkisisä pihtejä.

All you need is: mushroom shaped lamp beads, earring hooks, pliers and eyepins.I have used here cutting pliers and round nose pliers.

Pujota korupiikki sienen läpi kuten kuvassa. On makuasia miten päin korupiikin laitat, voit myös pujottaa sen alhaalta ylöspäin. Jos korupiikki on liian pitkä kuten kuvassa näkyvä on, niin voit katkaista ylimääräisen osan leikkureilla. Muista jättää kuitenkin tarpeeksi pitkä pätkä, että saat käännettyä korupiikin pään lenkiksi. 1 cm on yleensä aika sopiva, mutta kokeilemalla opit mikä on hyvä pituus.

Thread the eyepin through the lamp bead as in the picture shown. It doesn’t matter which direction you add it, you can also thread it from down to up. It is just a matter of taste how it is used.  If the eyepin is too long, as in the pictured, cut shredders of the excess off. Remember to leave it long enough that you can reverse eyepin as a ring. 1 cm is usually sufficient, but you will learn it by trying.

Voit kääntää korupiikin pään renkaaksi pyöröpihtien avulla. Nyt molempien päiden pitäisi olla samannäköiset kuin kuvassa.

You can reverse the end of eyepin nicely with a round nose pliers.  Now you should have both ends as shown in a picture above.

Avaa korvislukon rengas pihdeillä vähän auki.

Open the earring ring slightly with pliers.

Seuraavaksi pujota lamppuhelmi korvislukon renkaaseen ja purista kiinni pihdeillä. Nyt korvikset ovat valmiit, helppoa eikö totta?!

Next put your lamp bead for earring ring and close it with pliers. Now your mushroom earrings are ready, quite easy and fast isn’t it?!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *