Hei!

Ihanaa, että juuri sinä piipahdat blogissamme, toivottavasti viihdyt kanssamme!

Tämän blogin kimpussa häärää kaksikko Kaisa & Urkki: identtiset kaksoset, pakonomaiset käsillätekijät, väreihin hurahtaneet karavaanarinalut, kirppishullut ja jojoilevat terveysintoilijat. Molempien käsissä pysyy niin neula kuin vasarakin ja molemmilla onkin aina vähintään muutama käsityöprojekti menossa. Motto onkin, se mitä ei osata se opetellaan.

Tunnusomaista on, että meillä on aina monta rautaa tulessa ja inspiraatin iskiessä käymme uuden asian kimppuun täydellä höyryllä, kunnes eteen tulee jokin uusi asia joka vie taas kokonaan mennessään. Haaveissa siintää oma mökki meren rannalla ja talvet etelässä lämmöstä nautiskellen. Asumme tunnelmallisessa vanhassa papin asunnossa keskellä kauneinta Helsinkiä.

My colorful journey on hyväntuulinen käsityö- ja askartelusivusto, jossa rakastetaan värejä, retrokuoseja ja persoonallista otetta. Viemme teidät lumoavalle matkalle meidän värikkääseen ja monipuoliseen maailmaan.

Blogissa askarrellaan, tuunaillaan, matkustellaan, kokkaillaan, ekoillaan ja opetellaan karavaanarielämää. Annamme vinkkejä ja ohjeita kaikenlaiseen käsillä tekemiseen, sekä neuvomme erilaisten sovellusten ja sivustojen käytössä. Toivottavasti viihdyt mukana meidän iloisen kirjavassa matkassa!

xoxo Kaisa & Urkki