korvakoruohje

Helppo korvakoruohje, tee nopeasti korvikset

Helppo korvakoruohje, näin teet nopeasti uudet korvikset

Näin voit tehdä itsellesi helposti ja nopeasti uudet korvikset, sillä näiden korviksien teko käy käden käänteessä. Tee vaikka illan juhlien teemaan sopivat, piristä työpäivää tai vaikkapa vappubileiden katseenvangitsijaksi. Tässä olen käyttänyt näitä muovisia viinipulloja, mutta voit käyttää mitä tahansa riipuksia missä on lenkki jo valmiina. Erilaisista metalliriipuksista saat tehtyä nopeasti hauskoja korviksia, kiva lahjaidea vaikka työkavereille. Tarvitset korviksien tekoon vain pihdit, korvislukkoja ja haluamasi riipukset.

Avaa korvislukossa olevaa rengasta hieman pihdeillä ja pujota riipus siihen. Sen jälkeen purista rengas pihdeillä takaisin kiinni ja tadaa korvis on valmis, helpompaa ei voisi olla. Tällä samalla tavalla voit loihtia itsellesi mitä upeimpia korviksia!

Tämä helppo korvakoruohje sopii vaikka aloittelevalle koruntekijälle, jolle kaikki koruntekoon liittyvät asiat ovat vielä täyttä hepreaa eikä oikein tiedä mistä aloittaisi uuden harrastuksen. Näistä koruista on helppo aloittaa ja siirtyä kohti haastavampia ohjeita kun taidot lisääntyvät ja himo korujentekoon lisääntyy. Voit seuraavaksi kokeilla vaikka tätä korvisohjetta ja näet miten korupiikkejä käytetään korunteossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *